Chat with us, powered by LiveChat
Voor elke gelegenheid
Echt handwerk
Origineel & exclusief cadeau
Gedrukt op canvas, aluminium of plexiglas
Eerst digitale proef

1. Kies een stijl

Wordt het een potloodtekening, een olieverf schilderij, een aquarel of misschien tóch een karikatuur? Je kiest de stijl die je het beste bij de originele foto en uiteraard je smaak vindt passen.

Paintagram stap 1
Paintagram stap 2

2. Upload je foto

Als je de kunstvorm hebt gekozen die het beste bij jezelf en je foto past, dan is het tijd om je favoriete foto te uploaden. Het maakt ons overigens niet zo heel veel uit hoe je foto eruit ziet of wat de kwaliteit van de foto is. Onze kunstenaars houden wel van een uitdaging en
staan te popelen om er (weer) wat moois van te maken.

.

3. Kies je opties

Je favoriete stijl is gekozen. De foto is binnen. Nu komt het belangrijkste: wat wordt de ondergrond waarop het wordt afgedrukt. Neem de persoon, de gelegenheid en de omgeving in gedachten en bepaal de ondergrond. Je kunt kiezen uit canvas, aluminium dibond of plexiglas. De mogelijke formaten verschillen per materiaal. Met één druk op de knop is je bestelling afgerond en gaat je foto naar een kunstenaar die perfect aansluit op de door jou gekozen stijl en het onderwerp.

Paintagram stap 3

5. Binnen 4 dagen de eerste versie!

Bij Paintagram staan kwaliteit en een geweldig eindresultaat voorop. Daarom krijg je binnen vier dagen een eerste opzet van het door jou gekozen werk te zien. Hier kun je naar hartenlust commentaar op geven. Met jouw op- en aanmerking gaan we aan de slag voor het ultieme kunstwerk.

6. Binnen 6 dagen in huis

Het moment is eindelijk daar. Het lange wachten zit erop. Na (maximaal) 6 dagen komt je kunstwerk binnen. Zorgvuldig verpakt en vervoerd door een gerenommeerde transporteur. Het lange wachten wordt beloond en het grote genieten kan beginnen! Hang je kunstwerk op de mooiste plek in huis of op kantoor. Geef je hem cadeau? Heel veel plezier met geven. Het gaat 100% zeker een doorslaand succes worden.

Wall of fame

Frame
Frame
Frame
Frame
Frame
Meer voorbeelden