Chat with us, powered by LiveChat
Voor elke gelegenheid
Echt handwerk
Origineel & exclusief cadeau
Gedrukt op canvas, aluminium of plexiglas
Eerst digitale proef

Het mooiste kunstwerk van je dier(en)!

Van trouwe viervoeter tot vogel en van je kat tot de favoriete eenhoorn van je dochter. Mensen zijn stapel op hun (huis)dieren. Redenen genoeg om dat lieve beestje een mooi plekje aan de muur te geven. Bij Paintagram zetten we de favoriete foto van je (overleden) dier om in schitterende kunst. Olieverf, potlood, aquarel of karikatuur: kies de stijl die het beste bij jezelf, het diertje of de ontvanger past en onze kunstenaars maken er iets heel moois van. Een beestachtig leuk cadeau.

Je overleden huisdier als prachtig mooi kunstwerk

Karikatuur van je hond, kat of hagedis

Sommige dieren zijn net mensen. Met hun eigen specifieke trekjes en karaktereigenschappen. Daarom zijn het ideale ‘slachtoffers’ voor een geinige karikatuur. Professioneel getekend door een van onze 100 aangesloten tekenaars heb je altijd een eindresultaat waar je om kunt lachen.

Drukopties huisdieren kunst

Je kunt je handgemaakte kunstwerk alleen als digitale versie ontvangen of hem laten drukken op canvas, aluminium, plexiglas of hout. Paintagram biedt de volgende opties;

Je kunt formaten kiezen van 20 x 20 cm tot 100 x 150 cm (afhankelijk van de gekozen ondergrond). Bekijk alle maten en drukopties hier.

Je kunstwerk snel geleverd

Welk kunstwerk je ook kiest, de levertijd bedraagt 5-10 werkdagen. Na het aanleveren van jouw foto gaan onze kunstenaars aan de slag met een schets. Deze krijg je binnen een aantal dagen in je mail. Is er iets niet goed of wil je bepaalde details anders? Geen probleem bij Paintagram! We gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent. Is er spoed bij omdat je bijvoorbeeld binnen een week al een verjaardag hebt? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken, vaak kunnen we je wel helpen.

Start nu