Chat with us, powered by LiveChat
Voor elke gelegenheid
Echt handwerk
Origineel & exclusief cadeau
Gedrukt op canvas, aluminium of plexiglas
Eerst digitale proef

Het mooiste kunstwerk van de diploma uitreiking

Na jaren blokken is het eindelijk zover: geslaagd! Een trots moment dat vereeuwigd moet worden. Met een handgemaakt schilderij van Paintagram geef je je kinderen of kleinkinderen iets dat ze altijd herinnert aan dit trotse moment. Olieverf, potlood, aquarel of karikatuur: kies de stijl die het beste bij je past en onze kunstenaars maken er met de hand een gaaf kunstwerk van. Zo mooi dat het eigenlijk een diploma verdient.

Voorbeelden kunstwerken en karikaturen van mensen die geslaagd zijn voor hun diploma

Karikatuur

Liever een grappige tekening van de diploma uitreiking of het eindexamen feest? Geen probleem! Onze tekenaars maken van een foto zo een grappige karikatuur.

Drukopties

Je kunt je handgemaakte kunstwerk alleen als digitale versie ontvangen of hem laten drukken op canvas, aluminium, plexiglas of hout. Paintagram biedt de volgende opties;

Je kunt formaten kiezen van 20 x 20 cm tot 100 x 150 cm (afhankelijk van de gekozen ondergrond). Bekijk alle maten en drukopties hier.

Levering

Welk kunstwerk je ook kiest, de levertijd bedraagt 5-10 werkdagen. Na het aanleveren van jouw foto gaan onze kunstenaars aan de slag met een schets. Deze krijg je binnen een aantal dagen in je mail. Is er iets niet goed of wil je bepaalde details anders? Geen probleem bij Paintagram! We gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent. Is er spoed bij omdat je het bijvoorbeeld binnen een week al cadeau wilt geven? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken, vaak kunnen we je wel helpen.

Start nu