Chat with us, powered by LiveChat
Voor elke gelegenheid
Echt handwerk
Origineel & exclusief cadeau
Gedrukt op canvas, aluminium of plexiglas
Eerst digitale proef

Een kunstwerk van de hele familie

Niets mooier dan een kunstwerk van de hele familie of je geliefde gezin aan je muur. Ook leuk als bijzonder cadeau voor een bijzondere gelegenheid . Bijvoorbeeld voor de 80e verjaardag van je opa of het 25-jarig huwelijk van je ouders. Bij Paintagram zetten we je mooiste familiefoto om in schitterende kunst. Olieverf, potlood, aquarel: kies de stijl die het beste bij jou of de ontvanger past en onze kunstenaars maken er een waar kunstwerk van.

Voorbeelden kunstwerken en karikaturen van familie’s:

Familiekarikaturen

Liever een iets minder serieus familieportret aan de muur? Kies dan voor een karikatuur met je eigen familie of gezin in de hoofdrol! Letterlijk en figuurlijk. Van superheld tot sulletje; de keuze is aan jou.

Drukopties kunstwerk familie

Je kunt je handgemaakte kunstwerk alleen als digitale versie ontvangen of hem laten drukken op canvas, aluminium, plexiglas of hout. Paintagram biedt de volgende opties;

Je kunt formaten kiezen van 20 x 20 cm tot 100 x 150 cm (afhankelijk van de gekozen ondergrond). Bekijk alle maten en drukopties hier.

Levering van jouw familie kunstwerk

Welk kunstwerk je ook kiest, de levertijd bedraagt 5-10 werkdagen. Na het aanleveren van jouw foto gaan onze kunstenaars aan de slag met een schets. Deze krijg je binnen een aantal dagen in je mail. Is er iets niet goed of wil je bepaalde details anders? Geen probleem bij Paintagram! We gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent. Is er spoed bij omdat je bijv. binnen een week al een verjaardag hebt? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken, vaak kunnen we je wel helpen.

Start nu