Chat with us, powered by LiveChat
Voor elke gelegenheid
Echt handwerk
Origineel & exclusief cadeau
Gedrukt op canvas, aluminium of plexiglas
Eerst digitale proef

Maak een kunstwerk van dé mooiste dag van je leven

Voor heel veel mensen is het een van de mooiste dagen van hun leven; de dag dat je volmondig ja zegt! Hoog tijd om de mooiste foto van jouw dag om te zetten in kunst. Olieverf, potlood, aquarel: kies de stijl die het beste bij je past en onze kunstenaars maken er een schitterend kunstwerk van.

Ideeeën:

  • Laat van al je bruiloftsgasten een karikatuur maken
  • Laat van een groepsfoto een prachtig olieverfschilderij maken
  • Geef een karikatuur van de bachelor tijdens een vrijgezellenfeest
  • Laat een potloodtekening maken van alle kinderen die te gast zijn
  • Geef het cadeau aan het getrouwde stel

Zeg “ja!” tegen kunst van Paintagram en nee tegen een standaard trouwfoto!

TIP: ook een geweldig (verlaat) huwelijkscadeau voor kersverse stelletjes en echtparen.

Voorbeelden kunstwerken en karikaturen van bruiloften en partijen

Karikatuur

Love is in the air! Laat het gelukkige bruidspaar, de bruidsgasten of jezelf op een ludiek romantische manier vereeuwigen in een karikatuur.

Drukopties trouwkunst

Je kunt je handgemaakte kunstwerk alleen als digitale versie ontvangen of hem laten drukken op canvas, aluminium, plexiglas of hout. Paintagram biedt de volgende opties;

Je kunt formaten kiezen van 20 x 20 cm tot 100 x 150 cm (afhankelijk van de gekozen ondergrond). Bekijk alle maten en drukopties hier.

Levering

Welk kunstwerk je ook kiest, de levertijd bedraagt 5-10 werkdagen. Na het aanleveren van jouw foto gaan onze kunstenaars aan de slag met een schets. Deze krijg je binnen een aantal dagen in je mail. Is er iets niet goed of wil je bepaalde details anders? Geen probleem bij Paintagram! We gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent. Is er spoed bij omdat je bijvoorbeeld binnen een week al een huwelijkscadeau nodig hebt? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken, vaak kunnen we je wel helpen.

Start nu