Chat with us, powered by LiveChat
Voor elke gelegenheid
Echt handwerk
Origineel & exclusief cadeau
Gedrukt op canvas, aluminium of plexiglas
Eerst digitale proef

Zakelijk

Kunst voor bedrijven

Heb je een vertrekkende werknemer die je een mooi aandenken wilt geven? Een jubilaris die een bijzonder cadeau verdient? Of wil je zelf gewoon iets moois aan de muur op kantoor of in de lobby? Bij Paintagram maken wij heel veel kunst voor bedrijven die trots zijn op wat ze doen of wie ze zijn.

Waar we zoal kunst van maken, is zeer uiteenlopend. Van bedrijfspanden tot wagenparken, van schepen tot olieplatformen en van winkelpanden tot personeelsleden. Welke foto je ook aanlevert, onze kunstenaars kunnen niet wachten om er de allermooiste kunst van te maken. Je kunt kiezen voor een potloodtekening, olieverf schilderij of een aquarel.

  • Je bedrijf in olieverf, aquarel of potlood.
  • Je bedrijf op canvas, aluminium dibond, multiplex, vurenhout of plexiglas.
  • Je bedrijf op ieder gewenst formaat aan de muur.
  • Je bedrijf als tijdloze kunstvorm.
  • Je bedrijf als geweldig cadeau.

Een tijdloos (relatie)geschenk

Met een kunstwerk van Paintagram geef je je werknemers en relaties een absoluut topcadeau.
In tegenstelling tot een ‘simpele’ ingelijste foto, heeft een kunstwerk van Paintagram eeuwigheidswaarde. Het is een tijdloos kunstwerk dat gezien mag en zal worden. Leuk voor thuis, voor op kantoor, voor in de lobby of voor in het (bedrijfs)restaurant.


Zakelijke karikaturen

Als er een persoon in het zonnetje gezet moet worden, is het ook mogelijk om een karikatuur te laten maken. Een ludiek cadeau waarbij de ‘sterke’ punten van iemand op een positieve manier worden uitgelicht.

Start nu