Chat with us, powered by LiveChat
Voor elke gelegenheid
Echt handwerk
Origineel & exclusief cadeau
Gedrukt op canvas, aluminium of plexiglas
Eerst digitale proef

Jubileum? Met paintagram geef je een uniek cadeau!

Is er iemand tien jaar op de zaak of gaat er iemand met pensioen? Een uitgelezen moment om de gelukkige(n) in het zonnetje zetten met een mooi kunstwerk. Olieverf, potlood, aquarel: kies de stijl die het beste bij de ontvanger(s) of de situatie past en de kunstenaars van Paintagram maken er met de hand iets geweldigs van. Een bijzonder cadeau om een bijzonder knappe prestatie extra luister bij te zetten.

Voorbeelden kunstwerken en karikaturen van een jubilaris

Jubileum karikatuur

Wij maken van de jubilaris een passende karikatuur. Gegarandeerd dat deze ouwe rot met zo’n cadeau er nog een tijdje tegenaan kan!

Drukopties

Je kunt je handgemaakte kunstwerk alleen als digitale versie ontvangen of hem laten drukken op canvas, aluminium, plexiglas of hout. Paintagram biedt de volgende opties;

Je kunt formaten kiezen van 20 x 20 cm tot 100 x 150 cm (afhankelijk van de gekozen ondergrond). Bekijk alle maten en drukopties hier.

Levering

Welk kunstwerk je ook kiest, de levertijd bedraagt 5-10 werkdagen. Na het aanleveren van jouw foto gaan onze kunstenaars aan de slag met een schets. Deze krijg je binnen een aantal dagen in je mail. Is er iets niet goed of wil je bepaalde details anders? Geen probleem bij Paintagram! We gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent. Is er spoed bij omdat je bijvoorbeeld binnen een week al een jubileum hebt? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken, vaak kunnen we je wel helpen.

Start nu